Power West

O nama

Power West Inženjering DOO

Firma Power West Inženjering DOO je osnovana 29.01.2020. godine u Beogradu, od kada kontinuirano napreduje i širi svoje poslovanje kroz realizovanje mnogobrojnih projekata.

Arhitetka, šef gradilišta i radnik na gradilištu Power Westa Inženjering  gradjevinske firme cijia je osnovna delatnost izgradnja stambenih i nestambenih zgrada

Kvalitet, trud i kreativnost čine nas posebnim

Primarna delatnost firme jeste izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.
Trenutno brojimo više od 250 zaposlenih, od kojih većinu čine armirači, tesari, građevinski radnici, zidari, moleri ali i stručni kadar sačinjen od licenciranih građevinskih inženjera, diplomiranih ekonomista i pravnika.

Za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu, firma je angažovala lice sa licencom.

U dosadašnjem radu firma se može pohvaliti maksimalnim kvalitetom, uloženim trudom i ispoljenom kreativnošću. Osim pružanja kvalitetnih građevinskih usluga, ciljevi firme u narednom periodu su ulaganje u građevinsku opremu, stručni kadar, kao i unapređivanje saradnje sa investitorima i kooperantima. Kao relativno mlado preduzeće možemo se pohvaliti značajnim projektima, takođe i opremom koju posedujemo za izvođenje građevinsko-zanatskih radova.